каде е филтара на бензина знае ли някои за 156
Известие
Collapse
No announcement yet.
каде е филтъра на бензина
Collapse
X
-
На мен ми казаха, че в бензиновата помпа имало някакъв елемент който играел роля на бензинов филтър, но няма отделно, и ако нещо се скапе се сменяло цялата помпа. Но пък този елемент бил доста издръжлив и не се развалял - запушвал толкова лесно...
Аlfa Romeo 156 16V 1.6 Twin Spark...
Comment
-
Първоначално публикувано от de4oсвалих десния подкалник и там излезе нещо в което влиза и излиза гориво правоъгално май това ще да е,обаче е капсуловано и на практика е едно цяло .Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от de4oсвалих десния подкалник и там излезе нещо в което влиза и излиза гориво правоъгално май това ще да е,обаче е капсуловано и на практика е едно цяло .
2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
1998 145 1.6 T.SPARK
Comment
-
абе нямате ли си работа та разглобявате. то вярно опознай алфата си за да я обикнеш ама чак пък .Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fioreабе нямате ли си работа та разглобявате. то вярно опознай алфата си за да я обикнеш ама чак пък .
Ти по Sprint-а не се ли човъркаш?Аз ако имам такава култова кола цялата ще я отворяGTV с ново сърце и валчета.....много/100км.
Comment
Comment